Analýza podnikateľského prostredia Japonska v rokoch 2000 až 2010 a predikcia ďalšieho vývoja - Lachkovičová, Romana
Hospodárska situácia v Japonsku. Hrubý domáci produkt. Význam terciárnej sféry. Nezamestnanosť. Teritoriálna štruktúra Japonska. Prognóza ďalšieho ekonomického vývoja.