Accounting and tax obligations of permanent establishment - Kubaščíková, Zuzana, 1982-
Medzinárodné zdaňovanie a zabránenie dvojitému zdaneniu podnikových ziskov. Modely podnikov. Priamy podnik, kontrolovaná jednotka, spoločný podnik, stála prevádzkáreň. Daňové aspekty stálych prevádzkární.