Meranie vedomostí, zručností a kompetencií vo finančnom vzdelávaní - Szovics, Peter
Meranie finančnej gramotnosti na Slovensku a vo svete. Zvyšovanie indexu finančnej gramotnosti prostredníctvom cieleného zvyšovania vedomostí, zručností a kompetencií obyvateľstva. Finančná gramotnosť a ochrana práv spotrebiteľa na trhu finančných produktov a služieb.