Finančná gramotnosť ako potrebná súčasť bežného života - Škvarčeková, Oľga
Finančné vzdelávanie občanov sa stáva čoraz dôležitejším a naliehavejším faktorom progresívneho vývoja jednotlivcov a následne aj celej spoločnosti. Finančné vzdelávanie a zručnosti potrebné na zlepšenie finančnej gramotnosti.