Aktuálna výzva súčasnosti - výchova a vzdelávanie k finančnej gramotnosti - Šlosár, Rudolf
Potreba zvýšenia odborného a metodického potenciálu učiteľov poskytujúcich finančné vzdelávanie žiakov. Projekt vzdelávania učiteľov v otázkach finančnej gramotnosti tak, aby mohli následne rozvíjať finančnú gramotnosť svojich žiakov. Vzdelávanie pedagogických zamestnancov, zákon č. 317/2009 Z. z. o pedagogických a odborných zamestnancoch.