Nové možnosti podnikania prostredníctvom informačných a komunikačných technológií - Szivósová, Mária, 1958-
Analýza súčasného stavu elektronického podnikania. Definícia a charakteristika elektronického podnikania. Vymedzenie základných pojmov. Eliminácia rizík v elektronickom podnikaní a návrh riešení na zlepšenie daného stavu.