Nové prístupy k ohodnoteniu rizika v nemocenskom poistení - Škrovánková, Lea, 1954-
Pohľad na spôsob použitia výpočtu dávok v sociálnom systéme a priblíženie metód používaných súkromnými poisťovňami na ohodnotenie rizík spojených s kritickými chorobami, ktoré sú neoddeliteľnou súčasťou nemocenského poistenia.