Modely prerozdelenia poistného v zdravotnom poistení - Škrovánková, Petra, 1981-
Teoretické poznatky o mechanizme prerozdelenia poistného v zdravotnom poistení. Funkcia kompenzácie rizikovej štruktúry a jej dôležitá úloha v prerozdelení poistného. Zdravotné poistenie v Slovenskej a Českej republike.