Ako je zabezpečená efektívnosť práce internetového vyhľadávača Google a ako je to s oceňovaním webových stránok v internetovom vyhľadávači Google? - Turňa, Ľubomír
Počiatky a vznik prehliadavača Google. Akceptovanie a stanovenie efektívnosti využívaných webových stránok a ich oceňovanie.