Nový model poskytovania finančných služieb prostredníctvom webu - Vejačka, Martin
Aspekty súčasného poskytovania finančných služieb cez web. Ich dostupnosť a bezpečnosť. Návrh nového modelu poskytovania finančných služieb prostredníctvom webu.