Zodpovedné univerzity a podniky - Tokarčíková, Emese
Cesta k spoločenskej zodpovednosti (CSR). Oblasti spoločenskej zodpovednosti: poeple - sociálne aktivity, planet - environmentálne aktivity, profit - ekonomické aktivity. Nadácia Pontis. Výhody spoločensky zodpovedného správania podnikov. Univerzita ako organizácia a jej koncept spoločensky zodpovedného správania. Oblasti: životné prostredie, pracovné prostredie, komunita a trh. Budúcnosť konceptu CSR.