Finančná gramotnosť a cvičná firma - Horecká, Gabriela
Cvičná firma je mostom medzi teóriou a praxou. Využíva predovšetkým metódu simulácie. Tvorivosť ľudí ako kľúčového faktora rozvoja osobných, odborných, podnikateľských a spoločenských zručností prostredníctvom celoživotného vzdelávania. Cvičná firma umožňuje osvojiť si a prípadne získať podnikateľské zručnosti ale aj byť kvalitným zamestnancom.