Význam výuky finanční gramotnosti pro gymnazisty v ČR - Asztalos, Ondřej
Gymnaziálna úroveň vzdelávania a poslanie gymnázií v školskej sústave ČR. Ekonomická a finančná gramotnosť ako súčasť všeobecného vzdelania. Systém budovania finančnej gramotnosti na základných a stredných školách v ČR.