Analýza úrokovo-rastového diferencálu Slovenskej republiky - Arvajovičová, Kristína
Teoretické vymedzenie verejného dlhu a úrokovo-rastového diferenciálu. Vývoj HDP a verejného dlhu SR. Analýza úrokovo-rastového diferenciálu Slovenskej republiky. Porovnanie verejného dlhu voči HDP a úrokovo-rastového diferenciálu v rokoch 1981-2008 vo vyspelých krajinách.