Komparácia bankopoistných produktov materskej a dcérskej spoločnosti - Izáková, Katarína
Bankopoistenie v životnom a neživotnom poistení. Podiel bankopoistenia na trhu životných poistení v Európe. Bankopoistné produkty v slovenských bankách.