Možnosti a participácia miestnych samospráv na využívanie fondov EÚ - Mindová, Lenka
Možnosti obcí pri využívaní prostriedkov fondov EÚ (ESF, ERDF, EAFRD) a zistenie rozsahu, akým sa obce podielajú na celkovom využívaní (čerpaní) týchto fondov.