Ekonometrický model transmisného mechanizmu menovej politiky Slovenskej republiky - Roháčová, Viera
Vymedzenie kanálov menovej transmisie. Kanály transmisného mechanizmu menovej politiky. Súčasný stav modelovania menovej transmisie v podmienkach Slovenskej republiky.