Financovanie inovačných aktivít v krajinách V4 prostredníctvom štrukturálnych fondov Európskej únie - Spišáková, Emília, 1983-
Využívanie štrukturálnych fondov EÚ na financovanie inovačných aktivít v Slovenskej republike. Vybrané prioritné osi Operačného programu Konkurencieschopnosť a hospodársky rast. Využívanie štrukturálnych fondov EÚ na financovanie inovačných aktivít v Českej republike.