Meranie výkonnosti logistických systémov - Aláč, Patrik
Logistika predstavuje komplexný pohľad na riešenie problémov, integráciu a koordináciu plánovania, realizácie, monitoringu a kontroly materiálového a informačného toku. Zmeny v riadiacich technikách a metodike hodnotenia úspešnosti podnikania (nové indikátory a metriky).