Investície a rast výkonnosti podniku - Drábek, Josef
Možnosti merania výkonnosti podnikov. Skutočná výkonnosť podniku a ako túto výkonnosť merať. Hodnoty daných ukazovateľov predstavujú dôležitý faktor rozhodovania budúceho investovania firmy. Správne alokovaná investícia, rast výkonnosti podniku a jeho konkurencieschopnosti.