Finančný biznis
Banky na Slovensku - analýza 2011. Bankové úvery. Faktoring. Platobné karty. Podielové fondy. Kolektívne investovanie. Oživenie lízingu. Poisťovne - nebadateľný nárast v životnom aj neživotnom poistení. Dôchodkové sporenie.