Príde arabská jar aj do firiem? - Kirkpatrick, David
Prečo sa zamestnanci a zákazníci stanú v biznise pánmi. Konflikty civilizácií v súčasnosti. Využitie sociálnych sietí na zorganizovanie protestov. Nová dynamika na sociálnych sieťach - tzv. vírus konsenzu. Sila Facebooku. Sociálna sieť pre firmy. Vznik hodnoty mimo firmy - hodnoty v potrebách a túžbach zákazníkov. Príklady z praxe.