Odhad efektov reformy Spoločnej poľnohospodárskej politiky v kontexte poľnohospodárstva Slovenska - Uhrinčaťová, Eva
Modelové riešenie predikcie dosahov návrhov zmien Spoločnej poľnohospodárskej politiky EÚ po roku 2013 v kontexte slovenského poľnohospodárstva. Riešenie bolo realizované modelom vypočítateľnej všeobecnej rovnováhy s dôrazom na produkčné a znevýhodnené oblasti poľnohospodárstva a teoretické odmeny za poľnohospodársku pôdu.