Controlling ako nástroj budovania business intelligence a možnosti jeho uplatnenia vo vybranom podniku - Dzurenda, Miroslav
Analýza teoretických východísk v oblasti controllingu ako informačnej technológie a ich uplatnenie vo vybranom podniku SR. Systémy, ktoré pokrývajú všetky sféry transakcie informácií. Operatívne a strategické plány, sledovanie, kontrolovanie a porovnávanie so skutočnosťou.