Nová éra nakupovania - Porubský, Juraj
Hypermarket Extra na bratislavských Zlatých pieskoch je vlajkovou loďou Tesca na Slovensku. Rozhovor s generálnym riaditeľom spoločnosti o nových formách obchodu, o výhodách využívania clubcard, o potrebách zákazníkov, o prevádzkach v iných častiach sveta, atď.