Budovanie a certifikácia systémov manažérstva kvality v podnikoch drevospracujúceho priemyslu na Slovensku - Gejdoš, Pavol
Odzrkadľujúce sa zmeny na trhu výrobcu na trh kupujúceho, zabezpečovanie kvality a životný cyklus produktu, internacionalizácia trhov a zjednocovanie požiadaviek vo využití faktora času na ovplyvnenie trhu. Implementácia systémov manažérstva kvality do podnikov DSP na Slovensku.