Zvyšovanie spolupráce a inovačných kapacít v automobilovom priemysle - Gyurák Babeľová, Zdenka
Rozvoj hospodárstva a vplyv pôsobenia subkontrahujúcich odvetví automobilových výrobcov v regióne. Kľúčové faktory udržateľného rozvoja pre budúcnosť. Inovácie a nárast inovačných kapacít. Projekt AUTOCLUSTERS je zameraný na rozvíjanie spolupráce medzi existujúcimi malými a strednými podnikmi spolu s výskumnými ústavmi a univerzitami v oblasti automobilového priemyslu.