Innovation - a factor of business competitiveness - Foltínová, Alžbeta
Inovácie ako kľúčový prvok kooperatívnej stratégie pre podporu hospodárskeho rastu a vytvárania nových pracovných príležitostí. Európsky plán pre hospodársku obnovu a inovácie. Rozdelenie európskych krajín podľa inovačnej aktivity a inovácie v SR.