Kontúry zásadnej reformy regulácie finančných trhov - Haluška, Ivan
Špekulácia na finančných trhoch. Ako ďalej s reguláciou finančného trhu. Dosah špekulácie na ceny nehnuteľností počas americkej hypotekárnej krízy.