Využitie teórie hier pri rozhodovaní v sociálnej sieti - Dubovec, Juraj
Využitie teórie hier pri rozhodovaní v prostredí sociálnych sietí a ich väzbami na portáli www.CouchSurfing.com. Pojem sociálne siete. Model sociálnej siete. Popis sociálnej siete na internete.