Riadenie rizík v leteckom priemysle - Devečka, Martin
Prípadová štúdia o možnosti riadenia rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii prostredníctvom kvantitatívnych metód. Aplikácia danej problematiky na letecký priemysel, kde dodávateľom amerického výrobcu lietadiel Boeing je slovenská elektrotechnická firma AVEX electronics. Použitá bola kvantitatívna metóda kĺzavého priemeru. Vyhodnotenie výsledkov a návrh metodiky riadenia rizika výkyvov v dopyte po finálnej produkcii v podmienkach slovenskej elektrotechnickej firmy.