Problémy rozhodovania v znalostnom manažmente - sektor služieb - Madzík, Peter
Aktuálnosť problematiky rozhodovania v službách a pohľad na vývoj a skladbu HDP vyspelých krajín, kde tvoria služby majoritnú časť tohto ukazovateľa. Definícia služieb, ktorá ich charakterizuje ako tú časť statkov, ktoré ľudia musia spotrebovať aby uspokojili svoje potreby. Rozdielnosť prístupov k rozhodovacím problémom v podnikoch služieb a priemyselne orientovaných podnikoch.