Regionálny rozvoj - Hudák, Jozef
Recenzia na monografiu Regionálny rozvoj, v ktorej autor navrhuje opatrenia, ktoré by inovovali využívanie eurofondov v SR v regionálnom rozvoji. Hodnotenie súčasnej a budúcej prosperity v rámci poznatkovej ekonomiky. Charakteristika originality monografie.