Analýza externého prostredia podniku - Medvecká, Iveta
Ciele plánovania strategických scenárov a predstavy o budúcnosti vo výrobných podnikoch. Návrh vhodnej stratégie a opatrenia manažmentu. Kľúčové oblasti strategického plánu, ktoré bude podnik následne realizovať.