Kvalita systémov manažérstva v podnikoch - Poljovka, Peter
Systémy manažérstva kvality v podniku ako nástroja riadenia a zabezpečenia kvality umožňujúcej zvyšovať konkurenčnú schopnosť podniku. Normy systému manažérstva, ktoré podniku pomôžu pri riadení spĺňať uvedené požiadavky. Popísanie predmetu niektorých noriem systému manažérstva.