Bubliny na finančných trhoch - Klátiková, Kristína
Pokračovanie príspevku z predchádzajúceho čísla. Vznik bublín a mánií a umocňovanie „boomu“. Nové technológie. Domino efekt. Peňažná zásoba a úrokové miery. Rozvoj nových oblastí s priaznivými podmienkami. Finančné inovácie.