Outsourcing - ako je na tom Slovensko? - Badáňová, Lucia
Outsourcing v globálnom prostredí. Etablovanie dcérskych firiem nadnárodných spoločností na Slovensku. Atraktivita Slovenska pre zahraničné firmy. Outsourcing na Slovensku. Výsledky výskumu.