Procesne orientovaný projekt reštrukturalizácie podniku - Sujová, Andrea
Reštrukturalizácia podniku sa spravidla chápe ako riešenie krízovej situácie podniku. Zostavenie projektu reštrukturalizácie, prípravná fáza reštrukturalizačného procesu a ciele projektu reštrukturalizácie.