Bioprodukty ako súčasť produktovej politiky - Lieskovská, Vanda, 1961-
Produktová politika v kontexte rozširovania ponuky bioproduktov. Súčasný stav trhu s biopotravinami. Spotrebiteľská akceptácia bioproduktov.