Manažérske znalosti a zručnosti z oblasti IKT - príprava prieskumu - Beláňová, Benita, 1973-
Manažérske znalosti a zručnosti z oblasti IKT. Operačný program Úradu vlády Slovenskej republiky: Informatizácia spoločnosti na roky 2007 – 2013. Ciele výskumného projektu VEGA zameraného na oblasť manažérskych zručností a vedomostí z oblasti IKT. Prípravné fázy projektu. Zadefinovanie základných oblastí zručností a vedomostí z oblasti IKT, ktoré by mali byť vlastné každému riadiacemu pracovníkovi.