Súčasný stav čerpania štrukturálnych fondov EÚ vo verejnej správe - Bergendi, Tomáš, 1984-
Analýza súčasného stavu čerpania štrukturálnych fondov vo verejnej správe. Analýza zameraná na Trnavský a Nitriansky samosprávny kraj, kde sa spolu nachádza 606 miest a obcí, ktoré boli dotazníkom oslovené. Nízka úspešnosť uvedených krajov z hľadiska celoslovenského porovnania.