Hodnotenie ekonomickej efektívnosti investičných projektov - Markušová, Jana
Základné kritériá rozhodovania pri hodnotení ekonomickej efektívnosti investičných projektov. Investičné projekty firiem a ich realizácia. Analýza rizika investičných projektov, pravdepodobnosť úspechu a minimalizácia neúspechu.