Uplatňovanie metódy Six Sigma v kontexte neustáleho zlepšovania podnikateľských subjektov - Krnáčová, Paulína, 1983-
Teoretické východiská metódy Six Sigma. Jej charakteristické znaky. Six Sigma a organizačná štruktúra. DMAIC cyklus.