Spokojnosť zamestnancov ako jeden z faktorov úspešného podnikania - Andrejkovič, Marek
Autori v príspevku zobrazujú možnosť využitia modelu hodnotenia vnímania spokojnosti zamestnancov s nadriadenými. Model bol použitý na prípad hodnotenia spokojnosti s kontrolórmi bezpečnosti vo výrobnom podniku.