Zmeny podnikových procesov prostredníctvom BPI a BPR - Bodiš, Miloš
Problematika inováciie procesov a zlepšovania v podnikovom riadení. Charakteristika a využívanie BPI - Business process improvement. Priebežné zlpešovanie procesov pomocou TQM metódy, metódy kaizen a benchmarkingu. BPR - Business process reengineering. Klasické metodiky procesného reengineeringu - charakteristika a porovnanie. Vzťah BPR a BPI.