Model hodnotenia kľúčových kompetencií pre vedomostnú spoločnosť u študentov vysokých škôl - Hajduová, Zuzana, 1974-
Projekt implementácie e-vzdelávania a riziká s tým spojené. Forma zmiešaného elektronického vzdelávania. Základné pojmy. Implementácia zmiešaného e-vzdelávania. Riziká takejto implementácie.