Súkromné externé zdroje financovania organizácií tretieho sektora - Bukovová, Sylvia, 1959-
Zahraničné nadačné zdroje. Domáce nadačné zdroje. Zdroje z podnikateľského sektora. Zdroje individuálne - od fyzických osôb. Formy oslovovania individuálnych darcov. Faktory ovplyvňujúce darcovstvo. Dobrovoľníctvo. Top firemný filantrop 2009.