Recent population change in Europe - Megyesiová, Silvia, 1969-
Súčasné zmeny v populácii v európskych krajinách. Životné udalosti a migrácia v členských štátoch EÚ. Indikátory plodnosti. Populačné zmeny v krajinách EÚ (EÚ-27) v roku 2010 boli pozitívne.