Možnosť použitia metódy AHP ako nástroja pri rozhodovaní v environmentálne orientovanom rizikovom strategickom manažmente - Naňo, Tomáš
Charakteristika environmetálne orientovaného rizikového strategického manažmentu. Oblasti jeho využitia. Možnosti použitia metódy AHP ako nástroja pri rozhodovaní v environmentálne orientovanom rizikovom strategickom manažmente.