Vybrané zmeny regulácie bankového sektora - Korduliak, Peter
Zmeny, ktoré so sebou prinášajú pravidlá kapitálovej primeranosti a obozretného podnikania komerčných bánk - Basel III. Definitívna verzia Basel III sa ešte len tvorí a do praxe sa má zavádzať v roku 2013, pričom plne aplikovaný do systému má byť do roku 2019. Proces aplikácie Basel III.